Megújult a TIE honlapja!

Új arculattal, régi és friss tartalmakkal köszönti Önt a Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztés (TIE) projekt honlapja.

A Médiatárunkban számtalan fotót talál, melyek az országszerte megrendezett iskolai programokon, egészségnapokon, sportrendezvényeken készültek. Emellett rendkívül hasznos szakmai cikkekből tájékozódhat az iskolakertektől, a sérülés-megelőzésről, az egészséges táplálkozásról, és más fontos TIE-témákról. A projekt munkatársai, védőnők, koordinátorok és más megvalósítók pedig saját szavaikkal mesélnek a projekt egyes részleteiről.

A honlap Tudástárában szabadon letöltheti az általános iskolákban tanuló gyermekek részére, a szabadidőben szervezett helyi programokat megvalósító szakembereknek készült egyedi egészségfejlesztési füzeteket! A TIE belső, zárt Intranetes felületei továbbra is a megszokott formában, a Bejelentkezés gombra kattintva érhetőek el azok számára, akik rendelkeznek a megfelelő hozzáféréssel.

Közös küldetésünk és célunk, hogy a felnövekvő generációk mind tájékozottabban, tudatosabban, figyelmesebben, többet törődjenek magukkal, és hosszú, egészséges életük legyen.

Reméljük felkeltettük az érdeklődését. Kérdés esetén forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik örömmel segítenek Önnek!

Kellemes, hasznos böngészést kívánunk!