Rólunk

Ha Önnek 3 kívánsága lenne, közte lenne az egészség?Ha a válasza igen, akkor be sem kell mutatkoznunk Önnek. Ugyanazt gondoljuk, ismeretlenül is.

Azt szeretné, hogy meggyógyítsuk? Mi azt szeretnénk, hogy meg se betegedjen!

Nem szeretné a családtagjait kórházban ápolni? Mi azt szeretnénk, hogy be se kerüljenek oda!

Drágák a gyógyszerek? Mi azt szeretnénk, hogy ne kelljen pirulát szednie!

Nem tudja, hogy az interneten hirdetett gyógygombától tényleg újjászületik-e? Mi azt szeretnénk, hogy ezen ne is kelljen gondolkodnia!

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az Ön láthatatlan egészség-informátorai, az Egészségkommunikációs Központ munkatársai, egy egészségügyi és kommunikációs szakemberekből álló, az egészség ügyének elkötelezett csapat.

Mit szeretnénk?

Ha mindenki tudná, milyen sokat tehet saját maga egészségéért. Ha tudná, miként tudja önmagát és szeretteit megóvni azoktól a fájdalmas következményekkel járó betegségektől, amelyek odafigyeléssel és akarattal megelőzhetőek.

Hol találkozhat velünk?

Keresse a honlapunkat, hogy minél előbb találkozhassunk Önnel. Szóljon hozzá híreinkhez, küldje el nekünk kérdéseit, jöjjön el egészség programjainkra, hozza el családtagjait szűréseinkre.

Hogyan küldhet nekünk üzenetet, visszajelzést?

Üzenetét a szerkesztoseg@egeszseg.hu e-mail cím vagy a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével küldheti el számunka

Egészség infografikák